Mitä tehdä ystävänpäivänä?

Ystävänpäivä on kulman takana ja vielä löytyy varmasti niitä, jotka miettivät mitähän sitä keksisi. Mitä jos järjestäisitkin hieman erilaisen ystävänpäivän ja veisit mielitiettysi ystävänpäivänä museoon! Tai mikäli olet sinkku, älä huoli, myös sinulle löytyy  ystävänpäivän ohjelmaa museoista.

Museoissa ympäri Suomen järjestetään erityistä ystävänpäiväohjelmaa. Tässä meiltä muutamia ehdotuksia pääkaupunkiseutulaisille, mutta esimerkiksi turkulaisten, raumalaisten ja riihimäkeläisten kannattaa tsekata omien paikkakuntiensa tarjonta ystävänpäivänä!

Designmuseo – Designmuseoon pääsee ystävänpäivänä kaksi yhden hinnalla. Tämän lisäksi ystävänpäivän merkeissä museo tarjoaa erikoisohjelmaa, kuten esimerkiksi Designpajan sekä Singles mingle -tapahtuman. Museo on 14.2. avoinna kello 11-20.

Rakkauden tiloja – Osana Suomi100-ohjelmaa avautuu Hotelli- ja ravintolamuseossa, Lottamuseossa, Teatterimuseossa sekä Vantaan kaupunginmuseossa ystävänpäivänä Rakkauden tiloja -näyttelyitä, joissa fokuksena on rakkaus ja välittäminen. Näyttelyiden lisäksi museot järjestävät oheistapahtumia, joista löydät lisätietoa museoiden omilta sivuilta sekä somesta.

Erityisohjelmaa tai ei, museot ovat kaiken kaikkiaan mukava tapa viettää ystävänpäivää rakkaasi tai ystäviesi kanssa. Lähes kaikkien museoiden kyljestä löytyy jonkilainen kahvila tai ravintola, minne onkin näppärä jatkaa museokierroksen jälkeen vaikkapa kupposelle kahvia tai lasillisille viiniä.

Museomafia toivottaa oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille lukijoilleen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: